Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Εποχές κι αυτές!!! Ο νταβατζήδες σοκάρονταν με το πετρέλαιο στα 54 λεπτά...


Με αφορμή τη χθεσινή μέρα που ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, καλό είναι να θυμηθούμε τα πρωτοσέλιδα των προοδευτικών φυλλάδων πριν τον σοσιαλισμό του ΓΑΠ, οι συντάκτες των οποίων εντόπισαν κάπου στην περιφέρεια ότι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης άγγιξε τα 50 σέντς (κατά την Ελευθεροτυπία...) ενώ στην άλλη "δημοκρατική" φυλλάδα Τα ΝΕΑ η τιμή "ξέφυγε" και έπιασε τα 54 λεπτά!!!

"Τρείς πολίτες απαντούν στον Αλογοσκούφη ότι το επίδομα θα τους έδινε μια ανάσα", ενω ο Γιώργος Παπανδρέου φωνάζει "δώστε τώρα το επίδομα".

Φυσικά πέρασε τόσος καιρός από τότε και λογικό είναι να θέλουν να ΞΕΧΑΣΟΥΝ τα πρωτοσέλιδα τους οι κατασκευαστές των τάσεων της κοινής γνώμης... το φιάσκο του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος ως υπουργός οικονομικών υπόγραψε τον ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης πέρασε στα ψιλά (όπως και κάθε "προοδευτική" κίνηση στην Ελλάδα). Σοσιαλισμός γαρ...

Τέλος, τα πρωτοσέλιδα είναι αφιερωμένα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, ωστε να καμαρώνουν τον νέο τους πρόεδρο και τις πατέντες του με τον διπλασιασμό του φόρου σε 2 δόσεις έτσι ωστε να περάσει ομαλά στα κορόιδα όλους εμάς. Επίσης, αφιερωμένα στους Φλωρινιώτες, που απο 3000€ μέσο όρο για κάθε σπίτι που πλήρωναν μέχρι και πριν 3 χρόνια, φέτος με τους νέους φόρους Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου θα πληρώνουν 10.000€, με την ελπίδα να πάρουν κανα 500ρικο πίσω με το "επίδομα".



dexiextrem.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου