Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Όσκαρ δημοκρατίας στον... Δημήτρη Στρατούλη!

Οι συντάκτες τηλεοπτικών στηλών στις εφημερίδες και τα περιοδικά πιάστηκαν αδιάβαστοι. Ουδέποτε έχουμε διαβάσει κάτι απ' όλους αυτούς για το κρυφό ταλέντο του Ελληνα Σπίλμπεργκ Δημήτρη Στρατούλη. Διαβάστε παρακάτω τι οδηγίες έδωσε στο κοντρόλ της δημόσιας τηλεόρασης και βγάλτε συμπεράσματα:

«Θέλω να πω κάτι για τη ΝΕΤ και να το πάρετε σοβαρά υπόψιν, γιατί μ' αυτά δεν παίζουμε σαν ΣΥΡΙΖΑ. Κοιτάξτε να δείτε, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το 27% στις εκλογές. Και σύμφωνα με κάποιες δημοσκοπήσεις φτάνει και το 30%.

Η ΝΕΤ χρηματοδοτείται από τον ελληνικό λαό. Κι από αυτό το 27%-30%. Οταν στήνετε μία εικόνα, να τη στήνετε όπως πραγματικά είναι. Πρώτο κόμμα η Ν.Δ., δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, ο τρίτος κ.λπ.

Όπως είναι στημένη αυτήν τη στιγμή η εικόνα σας, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτο κόμμα. Αυτά να τα προσέχετε πάρα πολύ. Δεν τα βάζω με τους δημοσιογράφους, αλλά τα λέω για το κανάλι της ΝΕΤ. [...] Εχουμε ήδη ένα μιντιακό σύστημα απέναντί μας, αλλά όχι να έχουμε και τη δημόσια τηλεόραση. Για λόγους δεοντολογίας, να είμαστε πολύ προσεχτικοί με αυτά τα ζητήματα».

Ασφυξία!

Λοιπόν, μη σας φαίνονται αναρχοκάτι και ελευθεροτάδε οι συριζαίοι. Σε θέματα ιεραρχίας και πρωτοκόλλου μπορούν να βάλουν τα γυαλιά σε μπάτλερ των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Κι ο Στρατούλης είχε δίκιο. Ολόκληρη βουλευτάρα κοτζάμ αξιωματικής αντιπολίτευσης και να στριμώχνεται η μουτσούνα του (βλέπε μικρή φωτό) ανάμεσα σε έναν Κ. Τριαντάφυλλο (βουλευτής ΠΑΣΟΚ) και κάποιον Ν. Μαριά (κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Καμμένου); Κι από πάνω να πιάνει τη μισή οθόνη το ειρωνικό χαμόγελο του μπλαζέ Βορίδη; Αν τον έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγε (μέχρι να πεις Ρόζα Λούξεμπουργκ). Αρχισε κι αυτός την αντεπίθεση ψαρώνοντας τους δημοσίους υπαλλήλους της ΕΡΤ με παρατηρήσεις για τη δεοντολογία. Κι ένας να τσιμπήσει απ' όλους, κέρδος θα είναι.

Με τούτα και μ' εκείνα δεν αποκλείεται, αν νικήσει ο τρέντι Αλέξης στις εκλογές, να επαναφέρουν τον θεσμό της βασιλείας για να κυκλοφορεί ο Τσίπρας στις καταλήψεις φορώντας στέμμα και κρατώντας ροζ σκήπτρο.

Στην ΕΡΤ, μάλιστα, μην παραξενευτείτε αν δείτε να καθιερώνεται πρωινή αναφορά με επιτελάρχη τον Στρατούλη και πρωινή έπαρση της σημαίας του ΣΥΡΙΖΑ ή της κυρίαρχης συνιστώσας για την τρέχουσα εβδομάδα...

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου