Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ο Μπένυ κάνει πόλεμο... μη σας πάρουν τα σκάγια!!!

Ο Μπένυ κάνει πόλεμο, με αντάρτες παλληκάρια, "φέρε μάννα το όπλο μου", λέγετε ότι ξεφώνιζε το πρωτοπαλίκαρο αλλά έφαγε μια στο κεφάλι και ησύχασε!
Κάτσε καλά αυτή είναι δική μου μάχη, η μητέρα των μαχών θα έλεγα, του είπε αυστηρά ο Μπένυ μας και ξεκίνησε την επανάσταση.
Σήκωσε τα μανίκια, τέντωσε δυναμικά και πεισματάρικα το θεληματικό του πιγούνι και είπε με ύφος που δεν σήκωνε αντίρρηση.

Διαφωνώ, όχι άλλα δημοσιονομικά μέτρα, όχι νέους φόρους στον κοσμάκη, θέλουμε ανάπτυξη εδώ και τώρα!

Τς!!! Τί είπες τώρα αντέταξαν οι τροικανοί και ο Μπένυ μας ενοχλημένος σήκωσε το δάχτυλο το κούνησε απειλητικά και φώναξε:

Διαφωνώ (δις) και ξέρετε πως δεν αστειεύομαι. Διαφωνώ όπως διαφώνησα στο πρώτο και δεύτερο και τρίτο μνημόνιο.
Διαφώνησα στο πρώτο μνημόνιο και έγινα υπουργός οικονομικών, διαφώνησα στο δεύτερο και έγινα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξέρω καλά τι σας λέω!
Βέβαια η μεγάλη νίκη ήρθε όταν διαφώνησα στο μαύρο της ΕΡΤ, τότε έγινα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Διαφωνώ και αντιστέκομαι, τρέμετε τροικανοί, ήλθεν η ώρα σας!
Ο μεγάλος οραματιστής Μπένυ στοχεύει ψηλά,θα κάνει την Ελλάδα μεγάλη, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη θα γίνει η χώρα, αν λέω αν, ο Μπένυ μας σκαρφαλώσει στην ιεραρχία της τροικας εξωτερικού.

Εξ άλλου καλύτεροι είναι αυτοί οι χαρτογιακάδες από τον Μπένυ μας;
Άσε που παίρνουν έναν σκασμό λεφτά, μαύρα, αφορολόγητα και τους τρέμουμε όλοι εμείς οι απελπισμένοι ιθαγενείς, τρώνε-πίνουν στο τσάμπα -νομίζω το "τρώνε" είναι το δέλεαρ- πηγαίνουν έρχονται όποτε γουστάρουν και λογαριασμό δεν δίνουν!

Θέση ιδανική για τον Μπενάκο, διότι τώρα τελευταία έχει ένα ζήτημα με τους διάφορους υπουργίσκους, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε αλλά είναι δυνατόν κοτζάμ Μπένυ να συνομιλεί με μπουμπούκους;
Νομίζω το μεγάλο του ζήτημα είναι πως δεν τον προλαβαίνει τον τηλεπωλητή-υπουργό όταν αρχίζει να μιλά. Γλώσσα δεν βάζει μέσα του ο άτιμος -είδατε τι κάνει η τηλεοπτική εμπειρία -είδε και απόειδε το αρχηγόπουλο και σκέφτηκε να διαφωνήσει.

Μια διαφωνία την ημέρα κάνει καλό στο προφίλ του, του είπε ο επικοινωνιολόγος του και οφείλει να τον ακούει, τόσα φράγκα του σκάει και είναι και εποχή κρίσης!

Στα άρματα στα άρματα λοιπόν ο μέγας επαναστάτης, σοσια-ληστής, βαμμένος με τα χρώματα του πολέμου βγήκε στο μετερίζι του αγώνα και ποιος τον σταματά.

Κρυφτείτε τροικανοί, εξαφανιστείτε γερμανοί, στη μπάντα Σοίμπλε μη σε πατήσει το παιδί το παλικάρι, ο αγωνιστής!
Εγώ το χρέος μου το έκανα, σας ενημέρωσα για την μηχανή του πολέμου που έρχεται κατά πάνω σας, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Τι θα κάνετε εσείς είναι άλλο θέμα.

Α μην το ξεχάσω συνέλληνες, θα υπάρξουν παράπλευρες απώλειες, κρυφτείτε μη σας πάρουν τα σκάγια!
Κρυφτείτε και μόλις πέσει ο κουρνιαχτός, πανηγυρίστε γιατί σωθήκατε από τον μεγάλο διαφωνούντα Μπένυ και- μεταξύ μας- αν καταφέρει να πάρει καμμιά θεσούλα θα έχετε και μεγαλύτερο μέσον!!!

logiakaiskepseis.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου