Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Tελικά μια ..."παρεξήγηση" ήταν. Επέστρεψε ο Κακλαμάνης στην ΝΔ.

Μήπως αληθινά νομίσατε ότι όλα αυτά που έλεγε ο Νικήτας Κακλαμάνης για τον Σαμαρά (π.χ στις 31/3/2014 "Ο Σαμαράς άλλα έλεγε προεκλογικά άλλα κάνει τώρα. Πολιτικά είμαστε ξένοι") τα ...εννοούσε;

Όχι βρε τελικά μια ...παρεξήγηση ήταν.

(πόσο δίκιο είχαν αυτοί που υποστήριζαν ότι η υποψηφιότητά του ήταν ανάχωμα για τον Κασιδιάρη... Οι δυσαρεστημένοι Νεοδημοκράτες ψήφισαν τον Νικήτα και όχι Χ.Α, η ΝΔ παρουσίαζε ως δικό της το σύνολο των ψήφων Κακλαμάνη - Σπηλιωτόπουλου και βγήκε και δήμαρχος ο εκλεκτός του Αντιπροέδρου...)

H δήλωση Κακλαμάνη: «Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών.

»Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος γιατί με δική του πρωτοβουλία συναντηθήκαμε σήμερα. Είχαμε μακρά συζήτηση, ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και όπως είναι αυτονόητο, αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του για τη επανένταξή μου στη Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της ΝΔ.

»Η μακρόχρονη φιλία μου με τον Αντώνη Σαμαρά και η επί δεκαετίες παρουσία μου στην παράταξη, ήταν ο καταλύτης της σημερινής εξέλιξης.»

kolotoubes.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου