Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Βρε μπας και μας δουλεύουν σε συμπαιγνία κυβέρνηση και δανειστές;

Βρε μπας και μας δουλεύουν σε συμπαιγνία κυβέρνηση και δανειστές, παίζοντας την προπαγάνδα του Γκέμπελς (πόλεμος των νεύρων) μέχρι να σπάσει ψυχολογικά ο λαός και να δεχτούμε τα νέα σκληρά μέτρα και το νέο μνημόνιο ως λύτρωση;

Το ότι εφαρμόζεται σε βάρος του ελληνικού λαού αυτή η μέθοδος της προπαγάνδας από τους επιτιθέμενους δανειστές, αυτό είναι οφθαλμοφανές σε όποιον διαθέτει απλές γνώσεις προπαγάνδας. Το μέγα ερώτημα είναι, το εάν συμμετέχει σ’ αυτό το προπαγανδιστικό τέχνασμα και η ελληνική κυβέρνηση, σε απόλυτη συνεργασία με τους δανειστές;

Η μέθοδος του πολέμου των νεύρων ερεθίζει εναλλάξ και συνεχώς πότε τον θετικό και πότε τον αρνητικό πόλο του νευροψυχικού μας συστήματος. Το αποτέλεσμα είναι να καταρρέει το νευροψυχικό σύστημα και το άτομο να χάνει την ψυχολογική του ισορροπία. Έτσι πανικοβάλλεται και δεν μπορεί πλέον να σκεφτεί με ψυχραιμία και να χαράξει σταθερή γραμμή άμυνας. Με τη μέθοδο αυτή τα άτομα, αλλά και ολόκληροι λαοί, όπως συνέβη στην περίπτωση κατάληψης της Αυστρίας από τους ναζί, χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα, παραδίδονται στον επιτιθέμενο για να λυτρωθούν από την αφόρητη ψυχολογική αστάθεια και τον τρόμο για το τι θα επακολουθήσει αν αντισταθούν.

Σήμερα λοιπόν ο ελληνικός λαός, δέχεται ως λύτρωση τη συνέχιση σκληρότερου ακόμα μνημονίου με περισσότερους φόρους και περισσότερη εξαθλίωση και απώλεια περιουσιών, ως μία λύτρωση από το άγχος που του προκάλεσε η προπαγανδιστική τεχνική του πολέμου των νεύρων. Παράλληλα δοξάζει και υμνεί την κυβέρνηση Τσίπρα, που τον απαλλάσσει από αυτό το αφόρητο ψυχολογικό μαρτύριο που τεχνητά του δημιούργησαν οι δανειστές.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι και αυτή θύμα αυτού του ψυχολογικού πολέμου και όχι συνεργαζόμενη με τους δανειστές για την παράδοση του λαού.

hassapis-peter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου