Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Έλεος! Μην πέφτετε άλλοι από τα σύννεφα! Είμαστε και κόσμος από κάτω!

Πέσανε πολλοί από τα σύννεφα επειδή ο Αλέξης συναντούσε λέει κρυφά τον Ψυχάρη. Όταν ο Αλέξης χασκογέλαγε με τους τέως Αμερικανούς πρέσβεις στα φόρα, έσπαγε τις διακοπές του για να συναντήσει τον Πέρεζ και έτρωγε χαβιάρι σε παραλίμνιες μαζώξεις με την οικονομική ελίτ, αυτοί μάλλον έβοσκαν αμέριμνοι αριστερό σανό και δεξιό χορτάρι.

Πέσανε περισσότεροι από τα σύννεφα (ντόπιοι και ξένοι) επειδή οι προσφυγικές ροές ήτανε λέει μαζικές και αιφνιδιαστήκανε. Δεν το περιμένανε, δεν είχανε σχέδιο κτλ κτλ. Εδώ και δυο χρόνια όποιο ιστολόγιο μέσης αναγνωσιμότητας με πατριωτικές ανησυχίες και να διάβαζες ένα πράγμα μάθαινες: ότι στα τουρκικά παράλια ανέμεναν δεκάδες χιλιάδες προσφύγων και μεταναστών για να μπουν στας Ευρώπας. Τώρα πώς διάολο το ξέρανε όλοι οι μικρομεσαίοι μπλόγκερς, ενώ οι καλοκουρδισμένες μηχανές (ελληνική κυβέρνηση, ευρωπαϊκή ένωση) δεν γνωρίζανε, δεν φανταστήκανε, δεν προβλέψανε, θα σας γελάσω.

Πέσανε από τα σύννεφα και οι ΝΑΤΟϊκοί στρατηγοί, οι αναλυτές και τα θινκ τανκς, με τη συμπεριφορά της Τουρκίας. Δεν συνεργάζεται λέει για τη Συρία, εκθέτει τους συμμάχους της σε κινδύνους και εγκαλεί και τις ΗΠΑ. Εκατοντάδες χρόνια τώρα, ήταν ευκολότερο να βρεις νερό στη Σαχάρα παρά συνθήκη ή συμφωνία που να έχουν υπογράψει και τηρήσει οι Τουρκαλάδες και οι ΝΑΤΟϊκοί εξεπλάγησαν τώρα. Μόνο τανκς. Καθόλου θινκ.

Πέσανε κι άλλοι από τα σύννεφα για εκβιασμούς εκδοτών και δημοσιογράφων, κρατικές διαφημίσεις και διαπλοκή. Ενώ τόσα χρόνια όταν διάφοροι δημοσιοκάφροι γλείφανε εκεί που φτύνανε και το αντίστροφο αλλάζοντας στάση εν μία νυκτί, ήτανε επειδή εμφανιζότανε ο άγιος Μηνάς (προστάτης της δημοσιογραφίας) στον ύπνο τους.

Αυτές οι μαζικές πτώσεις από τα σύννεφα, έχουνε πάντως όνομα στην ελληνική γλώσσα. Λέγονται υποκρισία.

aristidisdikaios.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου