Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Θα κρύψουμε τα γκολπόστ.

Για ένα αποτέλεσμα που θα διστηρήσει υπαρκτές τις πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά, αναμετράται η Εθνική ομάδα στο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Κροατία  μετά την γκέλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2012.
Ο Φερνάντο Σάντος  θα αλλάξει το σύστημα της ομάδας από 4-4-2 σε 4-5-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Α. Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Σεϊταρίδης και αριστερά ο Τζαβέλλας. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης, Τζιόλης. Ο Σαμαράς θα πάρει θέση στην αριστερή πτέρυγα, ο Τοροσίδης στη δεξιά και ο Καραγκούνης στο κέντρο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαλπιγγίδη.
Ταμπούρι και βοήθα Άγιε Φανούριε
να φανερωθεί το γκολ στην επίθεση
Την αποστολή της Εθνικής ομάδας συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μιχαηλίδης, Βύντρα, Μανιάτης, Μαλεζάς, Καφές, Νίνης, Κονέ, Μήτρογλου, Γκέκας και Πετρόπουλος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σπυρόπουλος, ο οποίος υπέστη διάταση.
Από την άλλη πλευρά ο Σλάβεν Μπίλιτς θα παρατάξει την Κροατία με 4-5-1 στην επιθετική του εκδοχή. Μια πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους Ρούνιε, Σρνα, Τσόρλουκα, Σίμουνιτς, Στρνιτς, Ράκιτιτς, Βουκόγιεβιτς, Πέτριτς, Κράνιτσαρ, Μόντριτς και Ολιτς.
Κι ενώ ελπίζουμε η υπόθεση πρόκριση να μην τελειώσει σήμερα, τελειωμένος θεωρείται από τα βρετανικά ταμπλόιντ ο γάμος του Γουέιν Ρούνεϊ μετά την αποκάλυψη ότι συνευρέθη με ιερόδουλη στο διάστημα που η σύζυγός του, Κολίν, ήταν έγκυος. Το θέμα δεν είναι ότι συνευρέθη, αλλά ότι ανευρέθη.
Ριζικά όμως ανασχηματίζουμε σήμερα το στοίχημα, με επιλογές από Μουντομπάσκετ αλλά και προκριματικά του Γιούρο. Στο μεγάλο ντέρμπι της καλαθόσφαιρας Αργεντινής-Βραζιλίας θα επιλέξουμε σάμπα. Όσοι δεν ποντάρετε, δείτε το παιχνίδι τζάμπα. Αναμένεται συναρπαστικό. Επίσης, εμείς θα κρύψουμε τα γκολπόστ με τους Κροάτες και θα πάρουμε το Χ, ενώ οι Βούλγαροι μάλλον θα τα καταφέρουν με τους Μοντενεγκριώτες. Ρίσκο μονό αποδεκτό 0-0 Κροατία-Ελλάδα ακριβές σκορ 0-0 για εμάς που μας λείπουν πολλά.
Αργεντινή-Βραζιλία 2 απόδοση 1.80
Κροατία-Ελλάδα  Χ απόδοση 3.50
Βουλγαρία-Μαυροβούνιο 1 απόδοση 1.65
Τριάδα απόδοση 10.40
Ρίσκο: Κροατία-Ελλάδα  0-0 απόδοση 10.00
Μικρός Οδυσσέας
http://www.antinews.gr/?p=60811

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου