Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Η δύναμη της ΑΠΟΧΗΣ

Στην Ελλάδα του 2010, στην Ελλάδα της τρόϊκας και του Μνημονίου, η παραφροσύνη κυριαρχεί. Εκεί μας οδήγησαν οι κυβερνήτες και τα κόμματα, να μη καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται, επειδή αυτό τους εξυπηρετεί. Βλάκες αυτοί να έχουν να κάνουν με ηλιθίους.

Όταν το 50% των συμμετεχόντων στην εκλογική απάτη γίνεται 100% και οι νικητές επαναλαμβάνουν χαρούμενοι :
"Η πλειοψηφία μίλησε, η δημοκρατία νίκησε",
τότε μάλλον θα πρέπει να κάνουμε επίσκεψη σε ψυχίατρο ή σε κανένα λογοθεραπευτή.Να λέμε και να επαναλαμβάνουμε συχνά καθημερινά τη λέξη "πενήντα τοις εκατό" και ποτέ το γλωσσοδέτη "εκατό τοις εκατό". Από δω και μετά να το ξεχάσουμε.

Οι πλειοψηφίες αρχίζουν τώρα να υπολογίζονται κάτω από το 50 και οι μειοψηφίες πάνω από το πενήντα, στην Αθήνα μάλιστα η πλειοψηφία ήταν 30% και η μειοψηφία 70%. Αλλά αυτό, όπως είπαμε, με ... τον γλωσσοδέτη. Έχουν το θράσος μετά να κραυγάζουν με το εμετικό σύνθημα "ο λαός μίλησε". Αντί να βάλουν την ουρά στα σκέλια και τη γλώσσα τους να καταπιούν, έχουν την αναίδεια να βγαίνουν στις τηλεοράσεις και να κάνουν δηλώσεις.
Το ψηφοθηρικό μάρκετινγκ αυτό υπαγορεύει : Διαρκές τηλεοπτικό ντόπινγκ.

Τώρα λοιπόν που η λαϊκή εντολή συνειδητοποιεί την απάτη της ψήφου και τη δύναμη της ΑΠΟΧΗΣ, οφείλουν να γνωρίζουν πρωτίστως οι απέχοντες και δευτερευόντως οι συμμετέχοντες στις κατ΄ ευφημισμό δημοκρατικές διαδικασίες ότι οι πρώτοι, δεν έχουμε καμιά συγγένεια με αναρχικά παλιομοδίτικα κινήματα-πρότυπα, που διοχέτευσε η ευρωπαϊκή διαστροφική διανόηση. Δεν είμαστε ομάδες κρούσης της μουτζούρας των ΜΚΟ Εξαρχείων. Δεν είμαστε τα κοινωνικά παράσιτα της πατριδοκαπηλείας και του θρησκευτικού παραεμπορίου. Δεν είμαστε οι γνωστοί σιτιζόμενοι λακέδες του πολύχρωμου ακτιβισμού. Δεν είμαστε τίποτα απ΄ όλα αυτά. Μια πατρίδα έχουμε, μια θρησκεία έχουμε, μια ιστορία και μια γλώσσα. Με αυτή συνεννοούμεθα. Λογοθεραπευτές και ψυχίατροι δεν μας χρειάζονται. Από δυσλεξία δεν πάσχουμε. Όσο κι αν προσπαθήσουν, το 50 δεν θα μας το κάνουν 100. Οι πλαστογράφοι έγιναν αντιληπτοί, η ψήφος τελείωσε, οι πολιτικές οικογένειες ας αναζητήσουν άλλους "νονούς" εκτός από αυτό τον ταλαίπωρο Λαό :
Η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού.
http://kyprianoscy.blogspot.com/2010/11/blog-post_14.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου