Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ποιοι από το ΙΚΑ ξόδεψαν 830.000 ευρώ στο Ξενοδοχείο ΜACEDONIA PALACE του ομίλου Δασκαλαντωνάκη!

Αυτό και αν είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ... Η επιστολή του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη για το ρεβεγιόν του ΠΑΓΚΑΛΟΥ αποκαλύπτει το σούπερ σκάνδαλο της διαπλοκής και συναλλαγής και ρεμούλας των χρημάτων των ασφαλισμένων του ΙΚΑ! Το ΙΚΑ που νοικιάζει στον όμιλο το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE και εισπράττει μισθώματα... φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα να του επιβάλλεται πρόστιμο 1,6 εκατ ευρώ (κατά την ιδιοκτησία της εταιρίας είναι πρόταση επιβολής προστίμου) για μη καταβολή Μισθώματος!

Το ΙΚΑ τώρα, πάει στον ενοικιαστή και οφειλέτη και ξοδεύει 830.000 ευρώ σε έξοδα παραμονής και διαφόρων υπηρεσιών, όπως λέει η ανακοίνωση του ξενοδοχείου!

Ποιοι ήταν αυτοί από το ΙΚΑ που πήγαν και έκαναν αυτούς τους λογαριασμούς!

Και πότε τους ΕΚΑΝΑΝ... Μήπως στην ΔΕΘ και δεν είναι βέβαια υπάλληλοί του ΙΚΑ... Είναι προφανώς οι διοικούντες, οι εργατοπατέρες και τα άλλα λαμόγια που γλεντοκοπούσαν και γλεντοκοπούν σε αυτά τα χλιδοξενοδοχεία κάθε Σεπτέμβρη με ρωσίδες πουτάνες... ή κάποιες διορισμένες (με την μέθοδο του callgirl κοπρίτη που λέει και ο Πάγκαλος) κυρίες σε οργανισμούς και υπουργεία!

Υπάρχει ρε παιδιά ένας εισαγγελέας...
http://papatzides.blogspot.com/2011/01/830000-acedonia-palace.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου