Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

CC η ΔΕΗ, και, με συγχωρείτε... Μᾶς δουλεύει; Ή είναι έκτός τόπου και χρόνου;


Είναι (1) Διοικητής της ΔΕΗ, (2) διορισμένος από κόμμα σχεδόν ανύπαρκτο, (2) σε καιρό που ο κόσμος δεν τα φέρνει βόλτα, (3) με δημιουργημένη, από τον ίδιο και την παρέα του εξάρτηση σε φυσικό αέριο για ισχύ βάσης(!) που (4) όχι μόνο δεν αντέχουμε να πληρώνουμε, αλλά και (5) δεν υπάρχουν μετρητά ή πίστωση για να το αγοράσουμε, και με (6) διατυμπανιζόμενη διεθνώς την επικείμενη ενεργειακή κατάρρευση, (και λόγω κατάστασης, να είμαι ...fair)...

Και με όλα αυτά, με την εταιρία που παριστάνει τον κατά Νόμο υπεύθυνο, επίσημα στον προθάλαμο της χρεωκοπίας, ψελλίζει ο απερίγραπτος, περί ελλιπών προτάσεων της Κομισιόν για ΑΠΕ! Βρε άνθρωπε, πoῦ ζεις; Σε ποιόν γαλαξία; Τι σε ποτίζουν; Δεν διαβάζεις στοιχειώδη αποκόμματα τύπου που να αφορούν την λόξα σου; να σου κάνω σύντομη αναφορά; Σημείωνε:

Ακριβές οι ΑΠΕ για την Γερμανία
Business Week, Ισπανία, επιδοτήσεις ΑΠΕ τέλος
Βουλιάζει αγορά και ψάχνουμε 1 δις για ΑΠΕτζήδες
Euractiv Καταρρέει η Ελληνική αγορά ενέργειας
Σταματάει η διαπραγμάτευση δικαιωμάτων CΟ2
Μείωση στήριξης ΑΠΕ ζητάει το ...ΔΝΤ
Η ΕΕ δεν θέλει άλλες επιδοτήσεις ΑΠΕ
Οι Γερμανοί εγκαταλείπουν τις ΑΠΕ
Η Ευρώπη, σε ύφεση, γυρνάει σε κάρβουνο
Η πράσινη ενεργειακή επανάσταση στην Γερμανία, απέτυχε

Μπορώ άνετα να γεμίσω την σελίδα, και δεν χρειάζεται. Μάλλον πουλάει τρέλα εν όψει του ότι σύντομα θα είναι σπίτι του. Ελπίζω να δούνε μερικοί μερικοί τις ευθύνες του. Αν διαφωνούσε με εντολές, θα έπρεπε να παραιτηθεί, Εάν δεν διαφωνούσε ή δεν παραιτήθηκε είναι συνυπεύθυνος. Το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο. Ήρθε για να διαλύσει την ΔΕΗ. Εκ προμελέτης.

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου