Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

"Aντιρατσιστικό" ξύλο σε περαστικούς Έλληνες νεαρούς

Όπως φαίνεται έχουμε να δούμε πολλά ακόμα σε αυτόν τον τόπο. Στην χτεσινή "αντιρατσιστική" συγκέντρωση οι παρευρισκόμενοι αλλοδαποί έδειξαν τα "αντιρατσιστικά" τους συναισθήματα ξυλοκοπώντας περαστικούς Έλληνες νεαρούς, γιατί δεν τους άρεσαν οι φάτσες τους.

Πέραν του κατά πόσον είναι λογικό παράνομοι λαθρομετανάστες να συναθροίζονται για διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, και η κυβέρνηση να "σφυρίζει" αδιάφορα, έχουμε και το αδίκημα της προκλήσεως σωματικής βλάβης για το οποίο έκαναν στην κυριολεξία όλοι τον "χαζό". Ακόμα και από την περιγραφή στο κανάλι όπως θα δείτε ακούγεται σαν ένα "χαριτωμένο" επεισόδιο, κανείς δεν ζήτησε την τιμωρία των υπευθύνων. όταν ξυλοκοπούνται αλλοδαποί ως επί το πλείστον από ομοεθνείς τους, επικρατεί κλίμα επαναστάσεως από τους κατευθυνόμενους "προοδευτικούς".

Πακιστανοί, Αφγανοί, "αλληλέγγυοι" και κάθε καρυδιάς καρύδι έκαναν ντου στον Άγνωστο Στρατιώτη και επιχείρησαν να βεβηλώσουν το εθνικό μνημείο των αγωνιστών της πατρίδος που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε ελεύθεροι. Και όλα αυτά επί "εθνικόφρονας" κυβερνήσεως, φανταστείτε τι θα γίνονταν επί Γεώργιου Παπανδρέου, που ήταν και κοσμοπολίτης.

Τα σχόλια περιττεύουν. Τα πλάνα είναι αποκαλυπτικά.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ο Δένδιας, οι πολίτες, και τα ανθρώπινα δικαιώματα

http://kyprianoscy.blogspot.gr/2012/08/blog-post_25.html

Ο αντικαταστάτης του κ Χρυσοχοΐδη στο ΠΡΟπατζίδικο - κατ΄ ευφημισμό λέγεται και υπουργείο προστασίας του πολίτη - κύριος Δένδιας, αντικρούοντας τις κατηγορίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρη, τόνισε ότι δεν είναι αντισυνταγματική η συγκέντρωση των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων πολιτών, διότι αντίκειται προς τη σύμβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχει ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο. Άρα, το "συνέρχεσθαι" των πολιτών επιτρέπεται αρκεί να μη φέρουν όπλα.

Τόσον βλάξ και υποκριτής είναι και ήταν λυπηρό, που δεν τον έβαλε στη θέση του ο κ. Κασιδιάρης κατά τη δευτερολογία του. Η περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διακήρυξη αφορά στους ΠΟΛΙΤΕΣ μιας χώρας και οι πολίτες της κάθε χώρας συμβαίνει να είναι οι πολιτογραφημένοι.

Ερωτάται λοιπόν : Τι είδους πολίτες είναι οι λαθρομετανάστες; Είναι πολιτογραφημένοι για να θεωρούνται "πολίτες μιας χώρας". Ισχύει στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες το συνέρχεσθαι μη πολιτογραφημένων πολιτών; Κάθε ευρισκόμενος σε μια χώρα, γίνεται αυτομάτως και πολίτης αυτής με δικαιώματα ίδια σαν αυτά που έχουν οι πολιτικά εγγεγραμμένοι;

Αν συνεπώς ήθελε ο κ. Δένδιας να εφαρμόσει τη σύμβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βασικά όμως το Ελληνικό Σύνταγμα, και να είναι σύμφωνως με τη φενάκη της επιχείρησης "Ξένιος Δίας", δεν είχε να κάνει τίποτα άλλο από το να προσαγάγει καμιά εικοσαριά διαμαρτυρομένους κατά του ρατσισμού Πακιστανούς για αναγνώριση στοιχείων. Τότε θα βλέπαμε αν αυτοί ήταν ΠΟΛΙΤΕΣ ή μη πολίτες, δηλ. αταξινόμητοι, άρα λαθραίοι και άτακτοι.

Πάντως, νομίζουμε θα ήταν προτιμότερο να πάρει παράμερα τον κ. Κασιδιάρη, να του πει πόσα μας δίνει το Πακιστάν (με τη συνδρομή ΜΚΟ) για κάθε κεφάλι λαθραίου, υπενθυμίζοντάς του τα δεινά της επικείμενης χρεοκοπίας.

Δημοσίευση σχολίου