Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Νέο Εγκλημα της κυβέρνησης!

Όταν πεθαίνει ένα παιδί, χάνεται η ελπίδα.
Όταν το παιδί πεθαίνει, γιατί η πολιτεία κλείνει τμήματα των νοσοκομείων Παίδων, γιατί αυτό επιτάσσει το κέρδος, τότε χάνεται το μέλλον.

Τί και αν η ιατρική κοινότητα διαμαρτύρεται ήδη από 2011 με εξώδικες διαμαρτυρίες για το κλείσιμο του «Ενιαίου Κέντρου Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών σε παιδιά» του νοσοκομείου παίδων «Η Αγία Σοφία», τι και αν ζητούν να μείνει ανοιχτό το Παίδων Πεντέλης, η κυβέρνηση με πρωτεργάτη τον ...μεγάλο σε πολιτικό ήθος και εντιμότητα, πρώην υπουργό, πρώην ιδεολόγο, πρώην Πανεπιστημιακό Δάσκαλο, πρώην άνθρωπο, ανδρέα λοβέρδο, προχώρησε στο κλείσιμο του κέντρου αντιμετώπισης καρδιοπαθειών του Αγία Σοφία και συνεχίζει ακάθεκτη υπολειτουργώντας τα νοσοκομεία Παίδων, ξηλώνοντας οτιδήποτε θα διευκόλυνε την υγεία και την πρόνοια των κυνηγημένων Ελλήνων!

Οκτώ παιδιά είναι τα θύματα του λοβέρδου, οκτώ ψυχές, εύχομαι και ελπίζω να στοιχειώσουν τη ζωή του, όπως και τις ζωές όσων έβαλαν το χέρι τους στη διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας.

Οκτώ οικογένειες θρηνούν και ζητούν δικαίωση, αλλά δεν υπάρχουν εισαγγελείς διαθέσιμοι, για να ασχοληθούν με τα εγκλήματα εναντίον του λαού.

Δεν υπάρχουν λειτουργοί, υπάρχουν κυβερνητικοί υπάλληλοι, που φοβούνται μήπως χάσουν το μισθουλάκο τους, τη θεσούλα τους τη βολή τους.

Δεν υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχουν πολιτικοί, που σκοπός της μίζερης ζωής τους, είναι να εξουσιάζουν, να χειραγωγούν, να τρομοκρατούν, να καταστρέφουν και γιατί όχι να σκοτώνουν, αρκεί να μένουν στο προσκήνιο!

Η είδηση του θανάτου του βρέφους δεν άνοιξε συζητήσεις, δεν υπήρξαν πάνελ ειδικών, δεν τσακώθηκε κανείς με κανένας, όχι από σεβασμό ή λύπη.

Δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της τέταρτης εξουσίας, που έχει εντελώς αποκοπεί από τον βασικό της ρόλο.

Δεν εξυπηρετούσε και τα συμφέροντα της κυβερνητικής χούντας, ούτε και των ευρωπαίων τροικανών δολοφόνων, που πληρώνονται αδρά για να εξοντώσουν την Ελλάδα.

Δεν άξιζε να αφιερώσουν τηλεοπτικό χρόνο, είναι ακριβός και για λίγους, ώστε να αναζητήσουμε τις αιτίες του θανάτου ενός παιδιού, εξ΄άλλου τι διαφίμηση θα παίξουν ενδιάμεσα!!! και πως να μιλήσεις για ένα θάνατο φορώντας βαλεντίνο και αρμάνι, πάει ; δεν πάει!!

Ασε που τα ανθρωπάκια τη βολεύουν στα ιδιωτικά κέντρα υγείας, ας πρόσεχε το πόπολο!!!

logiakaiskepseis.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου