Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Μια γριά, ένας μαύρος και μια ατέλειωτη ξεφτίλα

Οι γερμανικές ταινίες είναι προφητικές. Καταγράφουν 15 χρόνια πριν, ότι θα συμβεί στην Αθήνα 15 χρόνια μετά!

Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω είναι ενδεικτικά για το πως “πλασσάρεται” η πολυπολιτισμική νεοταξία των εκσυγχρονιστών του Μπαμπάκα Μπους από τους επαγγελματίες εφαρμοστές της.

Κεντρική Ιδέα όπως πάντα: Οι κακοί και ρατσιστές Έλληνες και οι ταλαίπωροι μετανάστες.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2008
Ο γνωστός Καπλάνι γράφει στο blog του για ένα περιστατικό που συνέβη στην Αθήνα και που όπως λέει ο ίδιος, “το έμαθε μέσω ανώνυμου email”. Το περιστατικό έχει σε περίληψη ως εξής:

Μαύρος μετανάστης δέχεται φραστική ρατσιστική επίθεση από ηλικιωμένη κυρία μέσα σε λεωφορείο της Αθήνας. Μειλίχιος ων, δεν απαντά, αλλά τη στιγμή που ο ελεγκτής εισητηρίων ανεβαίνει στο λεωφορείο, ο μετανάστης με μια αστραπιαία κίνηση αρπάζει το εισητήριο της ηλικιωμένης και …το τρώει! Αποτέλεσμα: η μεν κυρία να μείνει έκθετη στον ελεγκτή καθώς δεν είχε εισητήριο, ο δε μετανάστης να κερδίσει την συμπάθεια των παρευρισκομένων.

Αυτά λοιπόν το Φεβρουάριο.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008
Η “Πανδώρα” του … έγκυρου Βήματος γράφει για το ίδιο γεγονός, αναφέροντας μάλιστα και λεπτομέρειες που κάνουν τον αναγνώστη να μην μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός! (“…συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ… στο λεωφορείο που περνά από την Παπαδιαμαντοπούλου με κατεύθυνση το Γαλάτσι” (!!!)

– Όπως καταλαβαίνει κανείς, το περιστατικό είναι τόσο “αληθινό” που επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορα λεωφορεία της Αθήνας (!!!)

ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
Το δήθεν “περιστατικό” είναι το σενάριο ταινίας μικρού μήκους που δημιουργήθηκε 15 χρόνια πριν (!!) από τον Γερμανού σκηνοθέτη Pepe Danquart με τίτλο “Der Schwarzfahrer”.

ΔΕΙΤΕ:
- Το “περιστατικό” που δήθεν έγινε τον Φεβρουάριο, όπως το καταγράφει ο Καπλάνι (http://gazikapllani.blogspot.com/2008/02/e-mail.html)

– Το περιστατικό που …ξαναέγινε τον Απρίλιο, μια Δευτέρα βράδυ στην Παπαδιαμαντοπούλου (χαχαχα!) όπως το καταγράφει η …έγκυρη Πανδώρα. (http://www.tovimadaily.gr/Article.aspx?d=20080417&nid=8219973)

– Την ταινία μικρού μήκους που βγήκε 15 χρόνια πριν τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις των 2 παραπάνω (http://video.google.com/videoplay?docid=2103841859203199562)

Άξιος ο μισθός τους!!! (μόνο που με την πτώση του Δολλαρίου τελευταία θα πρέπει να έχει συρρικνωθεί λίγο)

amantomatimou.wordpress.com

1 σχόλια:

Zygo είπε...

Αν και παλιό το άρθρο, δείτε και πρόσφατη ανάρτηση εδώ -> http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=24754

Δημοσίευση σχολίου