Σε αυτό το Συνέδριο, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εργαστηριακών ελέγχων που έδειξαν πως τα Τρικαλινά ντόπια κρέατα, είναι ως και 5 φορές πιο «πλούσια» σε ωφέλιμα για τον οργανισμό
λιπαρά στις πολύτιμες για την διατροφή ουσίες Ω-3 και Ω-6.
«Είναι ένα αποτέλεσμα,
αναμενόμενο διότι τα Τρικαλινά ζώα, εκτρέφονται 10 μήνες τον χρόνο σε εξαιρετικό υπαίθριο περιβάλλον μακριά από ζωοτροφές», ανέφερε στο trikalanews.gr ο Πρόεδρος των Αγελαδοτρόφων ελευθέρας βοσκής Θρασύβουλος Βουτσέλας.
«Η ποιότητα του Τρικαλινού κρέατος, έχει πλέον και… απόδειξη και αυτό πρέπει πλέον να είναι το ΄΄ όπλο΄΄ μας. Η ποιότητα και όχι η ποσότητα», επισήμανε από την πλευρά του ο παραγωγός Δημήτρης Δήμου.
http://www.trikalanews.gr/article/16496/
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου