Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Τη μισή αλήθεια

Ο κ. Κοραντής, επίσημος “διπλωμάτης ενημέρωσης” του κυρίου Καρατζαφέρη και μάλλον μια από τις σίγουρες πηγές του προέδρου του ΛΑΟΣ, επί εποχής παντοδυναμίας του μέσα στην ΕΥΠ, δεν είπε όλη την αλήθεια στο δελτίο του Alter για το γεωγραφικό σύστημα που στοίχισε στον ελληνικό λαό πάνω από 1.5 εκ. ευρώ.

Για την υπόθεση αυτή αρκετά ξέρει ο κ. Παπαγγελόπουλος που θήτευσε για μερικά φεγγάρια Διοικητής της ΕΥΠ, πριν τον καρατομήσει ο κ. Καραμανλής μέσω του κ. Παυλόπουλου. Ένα ακόμα ζήτημα που δεν λύθηκε ποτέ.

Από πληροφορίες που διαρρέονται σκόρπια και στο διαδίκτυο, για το σύστημα αυτό πολλοί γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Για την αγορά του από εταιρεία αμερικανικών συμφερόντων ή γερμανοεβραίικων ή αγγλοσαξωνικών ή ρώσσικων ή δεν ξέρουμε τι άλλο… Ο κ.Κοραντής - λένε οι ίδιοι κύκλοι - είχε μάθει έγκαιρα (από συνδικαλιστή της ΕΥΠ) ποιο σύστημα ήταν επιβλαβές για τον κρατικό προυπολογισμό. Του τα είχαν πει χαρτί και καλαμάρι. Άρα δεν είχε δικαίωμα να κάνει λάθος και άρα φέρει ακέραιες ευθύνες, εαν υπάρχουν, για μια άκαιρη αγορά.

Επίσης ο κ. Κοραντής, πρέπει να απαντήσει στο εξής: Επί των ημερών του δεν έλυνε και έδενε στην Κατεχάκη το περίφημο στέλεχος προιστάμενης αρχής του οποίου ο γιος είχε προσληφθεί από την SAIC - δες Siemens και σκάνδαλο με το C4I - (εαν είναι δυνατόν) ενώ ο πατέρας έκανε ταξίδια στην Αμερική, άγνωστο με ποιου τα χρήματα;

Αυτό το στέλεχος δεν ήταν κολλητός του;

Αυτά και άλλα πολλά (όπως και πολλά για τις αυθαιρεσίες και τις εξωγηπεδικές εργολαβίες της ομάδας OLAF) οφείλετε να πείτε στον ελληνικό λαό, κύριε Κοραντή. Αλλά για να τα πείτε, κάποιος πρέπει να σας ρωτήσει. Όταν όμως στον έναν δημοσιογράφο (ο αντίδικος σας στο κοινοβούλιο Χρυσοχοίδης) έχει δώσει τρείς φρουρούς, στον άλλον 4 και στον επόμενο 8, ποιος θα μείνει να κάνει τις σκληρές ερωτήσεις που θα πονέσουν και εσάς και αυτόν;

Αντίο δημοκρατία, αντίο Ελλάδα…
http://www.adiakritos.gr/?p=22528#more-22528

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου