Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ελεγχόμενη "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ"

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ - ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Επειδή ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του σχετικά με τις διαδηλώσεις των... αγανακτισμένων στη χώρα μας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να πούμε την άποψή μας,άσχετα αν τις τελευταίες μέρες δεχόμαστε οχετούς ύβρεων από κάποιους,λόγω αυτής ακριβώς της θέσης μας για κάτι που αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα συστημικό,άσχετα αν κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν τα κορόιδα της... επανάστασης.

Είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να ξεσηκωθεί: Προσωπικά, το φωνάζουμε εδώ και μήνες εισπράττοντας την ταμπέλα του "κομμουνιστή" από κάποιους άλλους,που τάσσονται εναντίον κάθε μορφής κινητοποίησης.

Τι γίνεται όμως όταν, ενώ βλέπεις πως το σκηνικό είναι στημένο ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ, εσύ αποφασίζεις να συμμετάσχεις "για να μην κάτσεις στον καναπέ";

Πολύ απλά, γίνεσαι συνένοχος της σκευωρίας: Με απλά λόγια,συμμετέχεις σε έναν στημένο π.χ. αγώνα ποδοσφαίρου. Θα πλήρωνες ποτέ εισιτήριο για να τον παρακολουθήσεις αν ήξερες ότι είναι "μιλημένο", ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ;;;
Το ίδιο γίνεται και στις συγκεκριμένες διαδηλώσεις: Αν δεν το έχετε καταλάβει, το πανικόβλητο σύστημα επιστρατεύει την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ. Να κάνει δηλαδή τους πολίτες,που είτε έχουν πραγματικά αγανακτήσει είτε αποστρέφονται την πολιτική λόγω αδιαφορίας, να έχουν την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ότι συμμετέχουν σε... κοσμοιστορικές αλλαγές,απλά διαδηλώνοντας!

Για κάποιους καλοθελητές που μας χαρακτηρίζουν συνωμοσιολόγους,ας μην ανησυχούν: Δεν εννοούμε ούτε την υπερπροβολή από τα Μμε και ειδικά ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΑ, ούτε ακόμα και ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "ΣΥΝΘΗΜΑ" ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

Όχι,"ορθολογιστές" και "λογικοί": Μείνετε ήσυχοι, τα παραπάνω μπορεί να είναι απλές... συμπτώσεις! Εκείνο που σίγουρα δεν είναι τυχαίο, είναι το γεγονός πως Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ, αδιαφόρησε για τις συγκεντρώσεις, ενώ κάποιοι δήλωναν πως "έχουν δίκιο οι πολίτες να αγανακτούν"!!!

Παρένθεση: Θυμηθείτε τη λάσπη ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ (ΜΜΕ+ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) στην περίπτωση της Κερατέας και κάντε τις συγκρίσεις σας.
Βλέποντας λοιπόν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΧΗ που δεν μειώνεται και την οργή του λαού, αποφάσισαν, αφού δεν μπορούν να τον μεταπείσουν με ρουσφέτια και υποσχέσεις, τουλάχιστον να ελέγξουν τις αντιδράσεις του: Και τι καλύτερο από αυτό,αν όχι το άχρωμο, άοσμο και άγευστο κάλεσμα για συγκεντρώσεις, όπου θα πλανώνται αόριστες "λύσεις" και "προτάσεις";

Το πείραμα έχει γίνει και σε άλλες χώρες με επιτυχία,επομένως σειρά έχει η Ελλάδα: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ! ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΩΣ... ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ!

Αποτέλεσμα, για εκείνους: ΑΚΡΩΣ ΘΕΤΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ (ΚΑΤΑ)ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ!

Ποιοι μένουν για να ψηφίσουν; Τα κομματόσκυλα και κάποιοι "ιδεολόγοι"!

Η μεγάλη μάζα, ειδικά της νεολαίας, παραμένει στο περιθώριο, άσχετα αν νομίζει πως... κάτι κάνει με το να κατασκηνώνει έξω από τη Βουλή!

Τρίβουν τα χέρια τους οι συστημικοί: Χωρίς να χρειαστεί να επιστρατεύσουν προβοκάτσιες κλπ, ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΤΟΥΣ!
Και το κυριότερο: Δίνεις την ψευδαίσθηση στον λαό ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ενώ στην ουσία δεν είναι ΟΥΤΕ ΚΑΝ μαριονέτα των εξελίξεων!

Αν πάλι δεν πετύχει αυτό το σενάριο,επιστρατεύεται ο... καλός μας ο Πρωθυπουργός και λέει πως "άκουσα την οργή σας, γι'αυτό προκηρύσσω Εκλογές"!

Και να τα Μμε λιβάνισμα για τα "αντανακλαστικά" του... μεγάλου πολιτικού, να και εκθείασμα για τον "αγωνιζόμενο λαό"!
Η ΟΥΣΙΑ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ!

Το καθεστώς όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκε, αλλά αντίθετα ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ... ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ!!!

Και τα πρόβατα, βελάζοντας ευχαριστημένα γυρνάνε στην καθημερινότητά τους!
Μάλλον το πολυκουράσαμε :Δεν χρειάζονται τέτοιες μακροσκελείς αναλύσεις για να καταλάβουμε τι παίζεται σε βάρος μας. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ.

Θα συνεχίσουμε να τα γράφουμε, ανεξαρτήτως αντιδράσεων: Ούτε το υπάρχον καθεστώς θέλουμε να συντηρήσουμε, αλλά ούτε και να μας χειραγωγήσει μέσω στημένων "εξεγέρσεων". Κι αν κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν, (δεν) λυπόμαστε για λογαριασμό τους. Να μας φιμώσουν πάντως, δεν πρόκειται!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/05/blog-post_26.html

2 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

Πήγα, υπάρχουν στοιχεία ελεγχόμενης εκτόνωσης που περιγράφεις, αλλά και ο πολύς κόσμος που δεν είναι "οργανωμένος" είναι σε αδιέξοδο περί τρόπου αντίδρασης...

Διαχειριστής είπε...

Απλά, όταν περιμένουμε να αγανακτήσει ο Αλαφούζος για να ξεκινήσουμε.
Όταν όλοι ξαφνικά είναι υπέρ.
Όταν πιο πολύ προβάλεται το facebook και η δυνατότητα που σου δίνει για ... αντίσταση και λιγότερο η αγανάκτηση.
Όταν το παραμύθι των χρωματιστών εξεγέρσεων έγινε παλιομοδίτικο.
Ε. κρατάω και μικρό καλάθι.

Δημοσίευση σχολίου