Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Δεν θα έχουμε να φάμε; Σώωωπα!...

Το ότι δεν θα έχουμε να φάμε, το έχω γράψει εδώ και καιρό, και δεν έχει σχέση με την δόση. Η δόση είναι για να φάμε ακόμα λίγο, με δανεικά, και κυρίως από ό,τι περισσέψει από τις ανακεφαλαιώσεις, και ότι ανέχεται η Μπούντεσμπανκ, από αυτά που ζητάει η ΕΚΤ, και που σκούζουν 5-6 δικοί μας.

Ο Στουρνάρας δεν προέκυψε από παρθενογένεση. Ήταν στην Κυβέρνηση Σημίτη, και το Πασόκ και η ΝΔ είναι Κυβέρνηση ερζάτς, και Αντιπολίτευση γιαλαντζή, εναλλάξ από το το 1990 και μετά, για να μην πάω πιο πίσω.

Δεν θα έχουμε να φάμε επειδή πληρωθήκαμε και λαδωθήκαμε για να μην καλλιεργούμε και εκχωρήσαμε και εκχωρούμε τον παραγωγικό ιστό και την πραγματική σημαία έναντι ψεύτικης σημαίας και εισαγωγών βερεσέ.

Δεν θα έχουμε να φάμε γιατί φυτεύουμε φωτοβολταϊκά και αιολικά και θα ψαρεύουμε υπεράκτια.

Δεν θα έχουμε να φάμε γατί οι πραγματικοί παραγωγοί και οι πραγματικοί βιομήχανοι περίπου διώχτηκαν (τι το θέλω το περίπου;) σαν απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου.

Δεν θα έχουμε να φάμε γιατί ο Αντρέας θεώρησε ότι τα δωράκια προς εαυτόν είναι ΟΚ, και η γεροντοπορνεία με δανεικά από δανειστές ηθική, και οι δανειστές έγιναν Πρόεδροι Μαϊμουδοδημοκατίας ελέω Μέγκα Τσάννελ.

Δεν θα έχουμε να φάμε επειδή η Τράπεζα της Ελλάδος τάϊσε την φούσκα το 2000 (μπας και δεν ξανάβγαινε ο φον Σημίτης, και για όποιον άλλο λόγο, και όχι εν αγνοία της όποιας ΕΚΤ ή "Ευρώπης").

Δεν θα έχουμε να φάμε επειδή όσοι έντιμοι και μη λαμόγια πέρασαν από το σύστημα απεβλήθησαν και έχω λίστα με ονόματα.

Δεν θα έχουμε να φάμε επειδή όσοι τόλμησαν να μιλήσουν κατά των Ολυμπιακών Αγώνων θεωρήθηκαν εθνοπροδότες, και όσοι δήλωσαν εθελοντές βρήκαν δουλειά μετά (και οι περισσότεροι δεν ήταν κατάλληλοι ούτε για γκαρσόνια σε σουβλατζίδικο).

Δεν θα έχουμε να φάμε γιατί οι Εθνικοί τραπεζίτες, και οι Εθνικοί Χωματουργοί και οι Εθνικοί ΑΠΕτεώνες είναι αυτό που είναι.

Και εγώ ο αρχισυντηρητικός, ο φιλελεύθερος λάτρης του Adam Smith, του Milton Friedman, και του Richard Feynman, όταν ακούω τέτοιες παπαριές ξαφνικά τα βλέπω όλα ...κόκκινα. Ευχαρίστως θα έβλεπα τον Στουρνάρα να σκάβει φράουλες, τον Πάγκαλο να ξεψειρίζει κοτόπουλα και τον Γιακουμάτο να φτυαρίζει σκατά σε χοιροστάσιο, να δούνε πώς θα έχουμε να φάμε, και να λέμε ευχαριστώ.

Μακάρι να μην έχουμε να φάμε, τότε θα φύγουμε από τα πληκρτολόγια και δεν θα πάρουμε τους δρόμους, αυτό είναι μόνο για εκτόνωση. Θα πάμε εκεί που μένει αυτή η παρέα... που είναι η ίδια παρέα από το 1990-95...

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου